Natalie Portman, în conflict cu tatăl său

30 octombrie 2010   Gossip

Rolul ei de balerină lesbiană din filmul lui Darren Aronofsky, „Black Swan“, a cules aplauze şi elogii la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, dar l-a şocat pe tatăl actriţei. Scena de dragoste dintre Natalie Portman şi Mila Kunis

Rolul ei de balerină lesbiană din filmul lui Darren Aronofsky, „Black Swan“, a cules aplauze şi elogii la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, dar l-a şocat pe tatăl actriţei.

Scena de dragoste dintre Natalie Portman şi Mila Kunis a fost mai mult decât a putut accepta doctorul israelian Avner Hershlag. „El încă o vede ca pe fetiţa lui şi întotdeauna va considera că a se expune în acest mod este degradant pentru ea“, a declarat o sursă apropiată familiei lui Portman. „Natalie se lasă de multe ori influenţată de opiniile tatălui său“, a adăugat sursa. Iar acest motiv a contribuit cu siguranţă la refuzarea anumitor roluri de către Natalie, cum a fost cazul Lolitei, care din punctul ei de vedere presupunea nuditate şi scene de dragoste mult prea explicite. Pelicula lui Aronofsky a reprezentat însă o propunere irezistibilă pentru actriţă. Şi-a dorit mult să joace în „Black Swan“, chiar cu riscul de a-şi supăra tatăl. Urmarea: cei doi se află acum într-un conflict rece. Şi rămâne de văzut dacă „Black Swan“ va rămâne o excepţie pentru Natalie.

Foto: Northfoto

Mai multe