Noua iubită a lui George Clooney a practicat wrestlingul

4 august 2011   Gossip

Proaspăt despărţit de Elisabetta Canalis, celebrul actor n-a rezistat mult timp de unul singur şi şi-a găsit o altă frumuseţe cu care să-şi petreacă timpul. Eternul burlac, Clooney şi-a încheiat recent relaţia de doi ani cu frumoasa italiancă

Proaspăt despărţit de Elisabetta Canalis, celebrul actor n-a rezistat mult timp de unul singur şi şi-a găsit o altă frumuseţe cu care să-şi petreacă timpul.

Eternul burlac, Clooney şi-a încheiat recent relaţia de doi ani cu frumoasa italiancă, Elisabetta. După ce a infirmat zvonurile privind o nouă cucerire, George şi-a găsit până la urmă o altă parteneră. Iar revista „Life & Style” a dezvăluit identitatea noii iubite a starului hollywoodian: Stacy Keibler, manechin, fostă luptătoare de wrestling şi fostă participantă a concursului „Dancing With the Stars”.

O sursă relatează pentru faimoasa publicaţie că Stacy s-a dus în Italia ca să stea la vila lui Clooney din Lake Como. „Sunt în al nouălea cer!”, a postat Keibler pe pagina ei de Twitter, la întoarcere. „Ei au multe cunoştinţe comune şi se învârt în aceleaşi cercuri de prieteni”, susţine un amic de-ale ei, care ţine să precizeze că cei doi se cunosc de ceva vreme.

foto: Northfoto

Mai multe