„Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă...” Relaţia complicată dintre Adele şi tatăl ei alcoolic

24 iulie 2020   Gossip

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din lume n-a avut parte de un start în viaţă prea grozav. Dacă s-a bucurat de sprijinul şi iubirea mamei, tatăl ei a lipsit cu desărvărşire din copilăria ei dificilă şi din restul vieţii artistei.

Părinţii faimoasei englezoaice, Marc Evans şi Penny Adkins, s-au întâlnit într-un pub în 1987. El avea vreo 25 de ani, iar ea era o studentă (la Arte) de numai 18 ani. În ciuda vârstei lor tinere, relaţia lor a evoluat rapid. Marc şi Penny s-au mutat împreună, iar, pe 5 mai 1988, a venit pe lume fiica lor, Adele.

Deloc surprinzător, idila lor n-a rezistat prea mult timp, cei doi proaspeţi părinţi despărţindu-se când copilul lor n-avea mai mult de trei ani. Tatăl Adelei s-a mutat din Londra în South Wales şi şi-a înnecat amarul în băutură, uitând de tot de responsabilităţile financiare şi de orice fel faţă de copil. „Nu ştiu cum ar trebui să fie un tată, pentru eu n-am avut niciodată unul...”, a declarat ea plină de tristeţe mai târziu.

Tatăl absent

În schimb, mama ei a fost cea care s-a sacrificat pentru copil, renunţând chiar la visul ei de-a deveni pictoriţă în beneficiul celei mici. Mama şi fiica au trăit ani buni din viaţa lor la periferia Londrei, într-un apartament modest, în care adolescenta şi-a găsit inspiraţia pentru a crea primele ei hituri.

În timp ce mama ei avea trei job-uri, tatăl vedetei nici măcar nu lua contact cu ea. El şi-a făcut mea culpa într-un interviu oferit celor de la The Sun, în 2011, dar fără mari şanse de-a reintra în graţiile fiicei sale: „Am fost un tată îngrozitor într-o perioadă în care ea chiar avea nevoie de mine.”

Mai mult, Marc a declarat că problemele lor au rămas în trecut şi că tatăl alcoolic şi fiica celebră s-au împăcat, însă nici vorbă de aşa ceva. Cântăreaţa a ţinut să precizeze, în 2012, că nu mai are ce să discute cu tatăl ei mai ales după ce el s-a plâns prin presă că fetiţa lui adorabilă nu-şi poate găsi fericirea în cuplu din cauza problemelor pe care le are ea, încă din copilărie, cu abandonul.

Figura paternă din viaţa ei

Dintr-o nevoie disperată de-a avea o figură paternă în viaţa ei, Adele a construit o relaţie de prietenie solidă şi frumoasă cu managerul ei, Jonathan Dickins: „Suntem împreună de 10 ani şi te iubesc ca pe un tată... Te iubesc foarte mult! Nu-l iubesc pe tata şi asta e o problemă, dar eu te iubesc pe tine aşa cum ar trebui să-l iubesc pe tatăl meu...”

În 2011, l-a întâlnit pe cel care i-a devenit şi soţ, şi tatăl unicului ei copil, Angelo, proiectându-şi întreaga nevoie de protecţie şi sprijin asupra lui. Cu alte cuvinte, Simon Konecki a devenit bărbatul din viaţa ei care o proteja şi-o ferea de toate relele pământului. „Dacă n-ar fi fost Simon şi copilul nostru, eu nu eram bine acum”, a recunoscut ea în 2016. Tot atunci a fost anul în care părinţii simpaticului Angelo s-au căsătorit.

Dar fericirea lor n-a durat la nesfârşit, relaţia lor n-a fost pe viaţă. În mai 2019, Adele şi-a anunţat divorţul de tatăl copilului ei şi, din fericire, acum pare mai împlinită ca niciodată. Mai fericită şi mai suplă cum n-a fost vreodată. Mai mult, Adele e pe punctul de a-şi lansa un nou album, însă pandemia i-a modificat puţin planurile. Dar doar puţin, pentru că va reveni, cu siguranţă, spectaculos sub lumina reflectoarelor, acolo unde îi este locul...

foto - Profimedia

Mai multe