O bâtă plină de sânge, găsită în locuinţa lui Oscar Pistorius

18 februarie 2013   Gossip

Poliţia sud-africană a găsit o bâtă de baseball plină de sânge în locuinţa lui Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic care şi-a ucis iubita, pe Reeva Steenkamp, un fost fotomodel sud-african

Poliţia sud-africană a găsit o bâtă de baseball plină de sânge în locuinţa lui Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic care şi-a ucis iubita, pe Reeva Steenkamp, un fost fotomodel sud-african, de Sfântul Valentin. "Bâta era plină de sînge, criminaliştii vor spune despre ce este vorba", a declarat o sursă apropiată anchetei, care a menţionat că Reeva avea capul zdrobit.

Presa susţine că poliţiştii au trei ipoteze: Pistorius şi-ar fi agresat iubita cu bâta, Reeva ar fi utilizat-o pentru a se apăra sau sportivul s-a folosit de bâtă pentru a sparge uşa de la baia în care tânăra s-a refugiat.

Oscar Pistorius, 26 de ani, ar fi tras primul glonţ din cameră, înainte ca Reeva să reuşească să se închidă în baie. Ea a fost atinsă de patru gloanţe de 9mm, din care două au fost în cap.

În momentul în care poliţia a sosit la locuinţa sa, Pistorius cobora scările purtând în braţe trupul tinerei şi tremurând. Reeva Steenkamp, 29 de ani, respira încă şi el a încercat s-o resusciteze. Oscar i-ar fi spus surorii sale, Aimée, că s-a întâmplat ceva îngrozitor şi că a confundat-o pe Reeva Steenkamp cu un hoţ, deşi nu au existat urme de intrare prin efracţie.

Vecinii celor doi susţin că Oscar şi Reeva s-au certat foarte tare miercuri seară, fiind nevoie chiar de intervenţia gardienilor de la domeniul unde locuia Pistorius.

Mai multe