O idilă surprinzătoare. Bradley Cooper, fotografiat la plajă cu o actriţă celebră!

7 august 2020   Gossip

El e singur, ea s-a despărţit recent de iubit, după o relaţie de doi ani.

În plus, se cunosc de mult şi se pare c-au fost şi buni prieteni, cât timp au fost implicaţi în alte relaţii. Este vorba despre Bradley Cooper, de 45 de ani, şi Jennifer Garner, de 48, fosta nevastă a lui Ben Affleck.

Ei bine, cine s-ar fi gândit că există vreo posibilitate amoroasă între cei doi, după ce ambii au devenit single: el s-a despărţit de Irina Shayk, ea de afaceristul John Miller, cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Affleck.

Marţi, cei doi au fost fotografiaţi împreună pe plaja din Malibu, însoţiţi de fiica de trei ani a actorului, Lea De Seine.

Iar atmosfera dintre cei doi actori părea cea a unei întâlniri, cu atât mai mult cu cât Jennifer a venit singură, fără copiii ei, să-i ţină companie tăticului Bradley. Cei doi au rămas prieteni de când au jucat împreună în serialul Alias, între 2001 şi 2006.

Ei bine, la această ieşire de la plajă, Jennifer s-a jucat cu fiica actorului, ajutând-o să construiască un castel de nisip. Este lucrul pe care l-ar face orice femeie care ar vrea să intre în graţiile unui bărbat cu copil.

Cert este că cei doi ar face un cuplu frumos, aşa că ne-am bucura să se înfiripe ceva între ei.

Foto: TMZ

Mai multe