Penélope Cruz, jignită de o prezentatoare TV

11 februarie 2016   Gossip

Celebra actriţă se află în plin proces de promovare a celei mai noi pelicule ale sale, ”Zoolander”. Cu acest interes a mers şi-n platoul NBC, însă moderatoare emisiunii a dus discuţia într-o altă zonă. Una în care Penélope Cruz nu s-a simţit deloc confortabil.

Prezentatoare a făcut-o să se simtă incomod pe Penélope Cruz.

La un moment dat, prezentatoarea Savannah Guthrie şi-a întrebat invitata dacă încă mai crede că are picioarele urâte. Evident, Penélope a luat imediat atitudine şi a spus răspicat că n-a declarat niciodată că ar avea picioarele urâte şi că nu crede aşa ceva.

Penelope a dezminţit acea declaraţie ingrată

Actriţa a recunoscut într-adevăr că a vorbit anterior despre unghiile de la picioare, dat fiind faptul că ea a fost dansatoare de balet timp de zece ani şi că de atunci unghiile ei cad. ”Nu, nu, nu. N-am spus asta niciodată. Sunt foarte mulţumită de picioarele mele. N-am spus asta”, a declarat focoasa actriţă.

Cele două au terminat discuţia într-o notă optimistă

Deşi încordată discuţia iniţial, cele două au terminat discuţia într-o notă optimistă: ”Deci crezi că ai picioare frumoase”/”Nu cred nici asta, cred că sunt normale”, au fost ultimele replici din dialogul celor două.

Penélope arată nemaipomenit la 41 de ani

Sursa foto: getty Images / Today

Mai multe