Posteriorul Pippei Middleton, o făcătură

16 august 2011   Gossip

Sora lui Kate Middleton a făcut senzaţie la nunta Prinţul William cu fizicul ei frumos, iar posteriorul acesteia a atras atenţia privitorilor în mod deosebit. Pippa a devenit o adevărată celebritate după ce şi-a făcut prezenţa la nunta surorii ei

Sora lui Kate Middleton a făcut senzaţie la nunta Prinţul William cu fizicul ei frumos, iar posteriorul acesteia a atras atenţia privitorilor în mod deosebit.

Pippa a devenit o adevărată celebritate după ce şi-a făcut prezenţa la nunta surorii ei, Kate, şi a Prinţului Will. Toată lumea i-a admirat formele fizice, posteriorul ei fiind apreciat în mod special. S-a ajuns atât de departe cu laudele la adresa ei, încât cineva a creat o pagină de Facebook destinată fundului acesteia.

Însă unii stilişti sunt de părere că formele apetisante ale Pippei nu sunt 100% naturale: „Când mă uit la ea în jeanşi, îmi dau seama că Pippa nu are deloc un posterior bombat, dimpotrivă, e chiar plat. Cred că în ziua nunţii surorii ei, a apelat la un ajutor: cel mai probabil a purtat nişte bikini cu lifting fesier sau chiar cu pernuţe”, a declarat Lesley Reynolds Kahn, proprietara unui centru spa din Londra, pentru TLC. Comparaţi fotografiile şi decideţi singuri!

Mai multe