Rami Malek o place pe Emma Stone! Ce a făcut pentru a o cuceri?

18 februarie 2017   Gossip

De când a început sezonul premiilor la Hollywood, pe Emma o vedem doar în prezenţa fostului iubit, actorul Andrew Garfield, asta deşi niciunul dintre ei n-a recunoscut că şi-ar reluat relaţia amoroasă. Totuşi, în cărţi, pentru Emma, ar fi, de fapt, un alt actor hollywoodian!

Rami Malek a pus ochii pe Emma Stone

Potrivit publicaţiei ”Star”, Rami Malek ar fi îndrăgostit până peste cap de Emma şi, deşi e foarte timid, la Globurile de Aur, acesta şi-ar fi făcut curaj şi le-ar fi cerut colegilor de breaslă numărul de telefon al actriţei. Asta după ce a sesizat că Emma i-a răspuns privirilor insistente cu aceeaşi plăcere şi deschidere. ”Rami l-a rugat pe un prieten comun de-al lor să-i dea numărul de telefon al Emmei, după ce s-au sorbit din priviri la Globurile de Aur”, a declarat o sursă pentru tabloid.

Chipurile, la eveniment, Rami a mers s-o felicite pe Emma pentru câştig şi a sesizat că e o oareşcare atracţie între ei. ”El a felicitat-o pentru premiul câştigat, i-a complimentat ţinuta şi de atunci îşi dau mesaje întruna”, a mai adăugat respectiva sursă.

Iar cel care l-a împins de la spate pe actorul din ”Mr. Robot” ar fi fost chiar Christian Slater, care a sesizat şi el chimia dintre ei. ”El n-ar face în mod normal o primă mişcare, dar Christian Slater l-a pus s-o facă. Acum, Rami trebuie să-şi facă curaj să-i ceară o întâlnire”, a declarat sursa.

foto: getty

Mai multe