Război între Adam Levine şi Miley Cyrus

10 noiembrie 2016   Gossip

Cei doi juraţi de la "The Voice" nu se înţeleg deloc. Conflictul e atât de puternic, încât Adam vrea să părăsească emisiunea din cauza ei

Miley şi Adam nu se înţeleg deloc.

De cum s-a anunţat că pentru următorul sezon, Miley va fi înlocuită de Gwen Stefani, care va reveni la "The Voice", cel care s-a bucurat cel mai mult a fost Adam Levine. "Adam e încântat! Se bucură mult că scapă de Miley", a divulgat o sursă din echipa de producţie a show-ului de talente muzicale.

"De cealaltă parte, Blake Shaelton, colegul lui de juriu, n-a mai fost acelaşi în timpul acestui sezon al emisiunii fără iubita lui, Gwen Stefani lângă el şi asta s-a văzut. Când era şi ea în juriu sezonul trecut, Blake strălucea. Înlocuitoarea ei, Miley Cyrus, n-a fost deloc pe placul lui Levine. El o găseşte cea mai nesuferită persoană de pe pământ", a continuat aceeaşi sursă. Iar Miley nu are, la rândul ei, o părere mai bună despre rocker. Vestea proastă este, însă, că pentru dinamizarea emisiunii şi păstrarea audienţelor, producătorii s-au hotărât să meargă pe o alternanţă a juratelor, astfel că pentru sezonul următor, cel cu numărul 12, va fi readusă Gwen - dar pentru sezonul 13, va reveni Miley. "Dacă o aduc pe Cyrus înapoi, Adam nu mai vrea să facă parte din show. Într-atât s-a săturat de ea", a avertizat sursa. "De fapt, şi el, şi Blake se gândesc să iasă din show după sezonul 12, odată cu Gwen!".

Mai multe