Recunoşti vedeta în bikini minusculi? Indiciu: are o soră la fel de frumoasă cu care concurează la ipostaze SEXY

29 iulie 2019   Gossip

Sunt una mai frumoasă decât cealaltă, iar acum se află împreună în Grecia, unde îşi petrec vacanţa şi fac paradă de costume de baie sumare şi atitudine dezinvoltă. Este vorba despre surorile Hadid, unele dintre cele mai frumoase femei din lume, modele de succes cu mare priză la public.

Bella (22) şi Gigi (24) se află în Mykonos, Grecia, alături de familia lor, pentru a o sărbători pe sora lor vitregă, Alana Hadid (34). Şi, în timpul vacanţei de familie, cele două modele au profitat de vremea frumoasă şi de peisajele de vis pentru a se poza în fel şi chip la plajă.

Bella este cea care a făcut furori cu costumul ei de baie minuscul, care abia dacă a acoperit părţile intime ale modelului, în timp ce sora ei mai mare, Gigi, a fost şi ea pe gustul fanilor ei, care nu au ezitat să dea “like” la fotografiile postate de ea pe contul ei de Instagram.

Care este preferata voastră – Bella sau Gigi?

Cele două surori vor petrece aprope toată săptămâna în Grecia, împreună cu ceilalţi fraţi ai lor, Marielle (38) şi Anwar (20). Cei cinci copii îl au ca tată pe dezvoltatorul imobiliar Mahomed Hadid (70), alături de care s-au pozat încântaţi.

foto - Instagram, preluare PopSugar

Mai multe