Rod Stewart, dat în judecată pentru că nu şi-a plătit costumul de mire

28 septembrie 2010   Gossip

Artistului i s-a intentat proces pentru că nu şi-a plătit costumul de mire pe care l-a purtat acum trei ani, la nunta sa cu Penny Lancaster. Astfel, designerul Karen Matthews susţine că Rod îi datorează încă 5.000 de lire sterline pentru

Artistului i s-a intentat proces pentru că nu şi-a plătit costumul de mire pe care l-a purtat acum trei ani, la nunta lui cu Penny Lancaster.

Astfel, designerul Karen Matthews susţine că Rod îi datorează încă 5.000 de lire sterline pentru creaţia sa, cu care acesta a defilat în ziua nunţii, desfăşurate la bordul iahtului "Lady Ann Magee", ancorat în Portofino, Italia. "Costul hainelor nu a fost achitat în întregime, iar Rod nici măcar nu le-a returnat", a declarat purtătorul de cuvânt al lui Karen Matthews. Replica taberei lui Stewart? "Costumul nu a fost livrat la timp, nu-i venea bine şi, astfel, nu a putut fi folosit. Rod Stewart a fost nevoit să-şi cumpere alt costum în ultimul moment!", a spus purtătorul de cuvânt al artistului. Cârcotaşii comentează însă de pe margine că Rod e recunoscut ca fiind cam zgârcit şi că n-ar fi exclus să fi abandonat costumul lui Matthews pentru că i s-a părut prea scump. Procesul, care pare desprins din scenariul unei comedii, va începe în noiembrie.

Foto: Northfoto

Mai multe