Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

11 iulie 2012   Gossip

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

"Din partea mea a fost dragoste la prima vedere. La vârsta de 14 ani l-am cunoscut. El e mai mare decât mine cu opt ani, aşa că a fost şi un pic mai raţional. L-am cunoscut la o agenţie de fotomodele unde eram şi eu înscrisă şi când l-am văzut m-am îndrăgostit pe loc. Ţin minte şi acum cum a intrat el în cameră la agenţie aşa galant şi cu ce era îmbrăcat. Am rămas pur şi simplu cu gura căscată după el. Apoi între noi s-a legat o prietenie frumoasă şi m-a cucerit cu felul lui de-a fi, cu firea lui veselă, cu întreaga lui fiinţă", povestea, fericită, Roxana, despre cum a început relaţia cu Laurenţiu Gheorghe, care avea să-i devină soţ pe 6 mai 2006, iar cununia urma să aibă loc la aceeaşi biserică s-au cununat şi părinţii ei. Mai mult, ea visa să aibă o fetiţă împreună cu Laurenţiu.

Dar fericirea ei a început să se clatine de vreo un an încoace, de când a început să se zvonească faptul că între ea şi soţul său au apărut unele discuţii. Cei doi au negat că ar fi în pragul divorţului şi au încercat să-şi refacă mariajul.

Însă, anul acesta, după publicarea unor fotografii compromiţătoare, care dovedesc infidelitatea soţului ei, Roxana a decis să pună punct unei căsnicii nefericite. Se pare că cea cu care Laurenţiu a înşelat-o era o apropiată a familiei, sora naşei de cununie.

Potrivit unor surse din anturajul vedetei, cei doi au depus actele la un notar şi au divorţat pe cale amiabilă, iar Roxana s-a mutat singură în Chitila.

Foto: arhiva ADH

Mai multe