Russell Crowe: scandal violent cu o rapperiţă

17 octombrie 2016   Gossip

Actorul a dat-o afară pe Azealia Banks din camera lui de hotel după ce aceasta i-a ameninţat oaspeţii că-i taie cu cuţitul!

Russell Crowe a făcut-o lată!

Un incident şocant şi o bârfă cel puţin bizară! Dacă aţi ascultat melodia "212" a Azealiei feat. Lazy Jay, atunci nu vi-l închipuiţi pe Russell Crowe prin preajma rapperiţei, nu-i aşa? Cum au ajuns cei doi la acelaşi party şi mai ales cum a ajuns ea să-i ameninţe oaspeţii? S-a întâmplat sâmbătă seară, când Russell a invitat zece prieteni în camera lui de la Beverly Hills Hotel din Los Angeles, ca să ia cina şi să asculte nişte muzică bună. Ei bine, unul dintre invitaţii lui a fost hip hoperul RZA, care a venit însoţit de Azealia.

Azealia Banks i-a ameninţat pe prietenii actorului.

Scandalul a început când Azealia a batjocorit playlistul lui Russell, spunând că el şi prietenii lui sunt "nişte albi plictisitori de moarte". Atât i-a trebuit lui Russell, despre care ştim de mai multă vreme că e temperamental... Dar nici cu Azealia nu ne e ruşine, dacă e să plecăm urechea la bârfele despre incident... "Ce v-ar mai plăcea dacă mi-aş sparge acum paharul şi v-aş înfige un ciob în gât să vă ţâşnească peste tot sângele, ca-ntr-un film de Tarantino...", ar fi strigat Banks. Moment în care actorul a luat-o pe sus şi a dat-o afară din cameră, chemând nişte bodyguarzi ca s-o evacueze din hotel. De partea cealaltă, rapperiţa are altă versiune: actorul ar fi făcut-o "cioară", ar fi strâns-o de gât, ar fi scos-o în şuturi afară din cameră şi ar fi scuipat-o. Poliţia investighează cazul şi se pare că nici amicul ei, RZA, care a adus-o la acea petrecere, nu susţine versiunea ei.

Mai multe