S-a însurat sau nu Putin cu Alina Kabaieva?

26 septembrie 2013   Gossip

Mai întâi, bloggerul Kaloi Ahilgov a scris, sâmbătă, că a fost informat că Vladimir Putin - care a divorţat recent de fosta sa soţie, Liudmila - s-a căsătorit religios cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, la Mănăstirea Iverski, din nord-vestul Rusiei.„Mi s-a spus că Putin

Mai întâi, bloggerul Kaloi Ahilgov a scris, sâmbătă, că a fost informat că Vladimir Putin - care a divorţat recent de fosta sa soţie, Liudmila - s-a căsătorit religios cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, la Mănăstirea Iverski, din nord-vestul Rusiei.„Mi s-a spus că Putin şi Kabaieva se căsătoresc în Mănăstirea Iverski. Tot Valdaiul este blocat de FSO, serviciul de securitate al Kremlinului", a scris acesta.

Imediat, însă, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov,a dezminţit, într-un interviu pentru cotidianul Izvestia, zvonurile cu privire la o căsătorie în secret şi a subliniat că preşedintele rus nu are timp pentru o viaţă privată.

"De ce a fost încercuită mănăstirea, nu pot să vă spun. Înţelegeţi, este de domeniul invenţiei, este inutil să dezminţim. Am făcut-o deja de o sută de ori", a declarat Peskov. "Zvonurile persistă, nu ai ce să faci. Nu are nimic a face cu realitatea", a continuat el, adăugând că Putin nu este obligat să informeze pe cineva despre viaţa sa privată. Preşedintele rus Vladimir Putin şi fosta sa soţie au anunţat că s-au despărţit în luna iunie, într-un interviu televizat.

Mai multe