S-au împăcat? Iată cele mai recente fotografii!

5 iunie 2015   Gossip

Nici nu ştim ce să mai credem. Într-o zi îi vedem sărutându-se, într-o alta Jen declară că este singură. S-a împăcat Jennifer Lopez cu dansatorul Casper Smart sau nu? Ei bine, cele mai recente fotografii cu cei doi indică un răspuns

Nici nu ştim ce să mai credem. Într-o zi îi vedem sărutându-se, într-o alta Jen declară că este singură. S-a împăcat Jennifer Lopez cu dansatorul Casper Smart sau nu? Ei bine, cele mai recente fotografii cu cei doi indică un răspuns afirmativ.

După ce zilele trecute Jennifer Lopez a declarat că este „<<într-un fel>>singură”, dând de înţeles că relaţia ei cu Casper nu s-a reînnodat, iată că fotografiile surprinse de paparazzi spun o cu totul şi cu totul altă poveste. Ieri, vedeta a fost văzută mergând de mână cu on-off iubitul ei, Casper Smart, pe platourile de filmare ale peliculei "Shades Of Blue", în care artista va juca rolul principal.

Jennifer Lopez goes hand-in-hand with Casper Smart on set of her new police ... - Daily Mail http://t.co/ybSKnUQ4Vt — Jennifer Lopez (@JennifLopez24x7) June 5, 2015

Jennifer Lopez goes hand-in-hand with Casper Smart on set of her new police ... - Daily Mail http://t.co/ybSKnUQ4Vt

— Jennifer Lopez (@JennifLopez24x7) June 5, 2015

Aşa că, noi spunem că s-au împăcat! Mai ales că astfel de cadre sunt surprinse tot mai des de către armata de paparazzi de pe urmele vedetei.

Sursa foto: Hepta / Twitter

Mai multe