Sandra Bullock, însărcinată cu primul ei copil? Iată cum au surprins-o paparazzi!

19 ianuarie 2018   Gossip

Este una dintre cele mai puternice şi cunoscute actriţe de la Hollywood, dar până la 53 de ani nu a reuşit să dea naştere unui copil. Căsătorită cu vedeta TV Jesse James timp de 5 ani, din 2005 până în 2010 şi într-o relaţie frumoasă cu fotograful  Bryan Randall începută în 2015, actriţa nu a experimentat până acum sentimentul de a purta un copil în pântece.

A apărut cu o burtică proeminentă de gravidă.

De altfel, Sandra nu adus pe lume un copil, dar este mamă adoptivă pentru doi copii de 8, respectiv 6 ani, actriţa avându-i pe fiul Louis şi pe fiica Laila. Cele mai recent fotografii cu Sandra i-au lăsat mască pe fanii actriţei. În ipostazele surprinse de paparazzi pe străzile din L.A, Bullock, care şi-a ţinut întotdeauna viaţa privată departe de ochii curioşilor, a fost fotografiată cu o burtică proeminentă de gravidă. Toţi s-au întrebat dacă actriţa este însărcinată cu primul său copil la vârsta de 53 de ani şi s-au grăbit să o felicite.

Filmează pentru o nouă peliculă în care joacă rolul unei gravide.

Îmbrăcată cu o cămaşă din mătase de culoare bleumarin, diva a lăsat la vedere o burtică de gravidă care prinde contur, iar această postură o prinde de minune. Din păcate actriţa nu aşteaptă un copil, iar transformarea a fost realizată pentru un nou rol. Sandra a intrat cu uşurinţă în pielea personajului său din filmul "Bird Box", o femeie gravidă pe nume Malorie.

Foto: Splash News, Hepta

Mai multe