Sandra Bullock se pregăteşte de nuntă!

2 noiembrie 2016   Gossip

Şi l-a găsit pe Făt Frumos şi acum plănuieşte să-şi petreacă tot restul vieţii alături de el. Cel puţin aşa a titrat RadarOnline ieri, când a descoperit că pregătirile de nuntă ale actriţei sunt în toi.

Se pare că Sandra îşi doreşte o ceremonie restrânsă, elegantă, pe care ea şi alesul ei, fotograful Bryan Randall, să o organizeze la începutul anului viitor, în primăvară, în incinta unui castel din Germania, mai exact în Nuremberg.

“Sandy vorbeşte germana şi are chiar dublă cetăţenie”, a declarat o sursă pentru RadarOnline. “Ea consideră că un castel în Germania este locul ideal în care şi-ar dori să organizeze asemenea ceremonie, pentru frumuseţea sa, dar şi pentru discreţia pe care le-ar putea-o oferi celor doi miri”, a explicat acesta.

Bryan Randall, alesul Sandrei Bullock

Actriţa de 52 de ani are o legătură specială cu Germania, care este locul de naştere al mamei sale, cântăreaţa de operă Helga Meyer.

“De fapt, Germania este a doua casă pentru Bullock. I-a dus pe Bryan şi pe cei doi copii ai ei să le arate locurile unde şi-a petrecut ea o parte din copilărie şi toţi au fost încântaţi”, a declarat apropriatul vedetei.

Mai multe