Scarlett Johansson a pus ochii pe Justin Bartha

21 iulie 2011   Gossip

La nici o lună de când s-a finalizat divorţul ei de Ryan Reynolds, actriţa şi-a îndreptat privirea spre alt bărbat, cu care a flirtat cu neruşinare la un eveniment monden. Scarlett nu pierde vremea. S-a consolat cu gândul că

La nici o lună de când s-a finalizat divorţul ei de Ryan Reynolds, actriţa şi-a îndreptat privirea spre alt bărbat, cu care a flirtat cu neruşinare la un eveniment monden.

Scarlett nu pierde vremea. S-a consolat cu gândul că mariajul ei cu Ryan s-a încheiat, iar idila cu Sean Penn n-a mers şi şi-a căutat de grabă alt iubit. Actriţa a luat parte la premiera din New York a piesei de teatru „All New People”, în care joacă Justin Bartha, după care l-a însoţit pe acesta la recepţia de după lansare, unde l-a sorbit pur şi simplu din priviri. „Erau cam 15 persoane la masă, dar Scarlett şi Justin au stat unul lângă altul şi au discutat întruna, ignorându-i pe ceilalţi. Păreau fascinaţi unul de celălalt şi-şi acordau unul altuia atenţie. Chiar flirtau din când în când”, a declarat o sursă pentru presa americană.

Mai multe