Scarlett Johansson s-a cuplat cu un bărbat celebru. Despre cine e vorba?

23 mai 2017   Gossip

N-am mai auzit lucruri noi despre viaţa ei amoroasă de la anunţul divorţului de Romain Dauriac. Asta pentru Scarlett Johansson e foarte discretă şi nu-şi doreşte ca problemele personale să-i umbrească viaţa profesională. Totuşi, presa de scandal a aflat că actriţa şi-a refăcut deja viaţa amoroasă!

Scarlett a pus ochii pe un bărbat cunoscut peste Ocean

A trecut aproape jumătate de an de când s-a aflat că Scarlett şi Romain au pus punct mariajului lor. De aceea, vestea că unul dintre ei şi-a găsit un nou partener amoros nu ne miră! Scarlett e cea care a făcut primul pas în acest sens, cuplându-se cu co-prezentatorul emisiunii ”Weekend Update”, care, anterior, a fost cuplat şi cu actriţa Rashida Jones.

Colin Jost este cel care i-ar fi atras atenţia actriţei şi care, de câteva săptămâni, i-ar face zilele mai bune. Se pare că Scarlett şi Colin au fost văzuţi împreună la o petrecere, zilele trecute, distrându-se şi trăindu-şi idila. ”Scarlett şi Colin flirtau şi se îmbrăţişau de faţă cu toată lumea la acest after party.”, spune un martor, în timp ce altul a declarat şi că cei doi şi-au demonstrat atracţia în văzul tuturor: ”S-au sărutat cel puţin de două ori”.

Colin Just

Culmea e că, deşi paparazzi nu i-au mai surprins până acum, cei doi sunt împreună de mai mult timp. ”Sâmbătă noapte n-a fost prima dată când au fost împreună. Relaţia lor datează de ceva vreme. ”, a declarat un alt apropiat al actriţei înainte de a preciza că, de fapt, între ei nu e nimic serios. ”Nu sunt într-o relaţie serioasă, dar se distrează mult împreună. Se plac, dar nu e o relaţie exclusivistă – cel puţin nu în acest moment”,  a mai declarat respectiva sursă.

Mai multe