Scarlett Johansson schimbă partenerii ca pe şosete! Iat-o alături de alt bărbat!

20 octombrie 2017   Gossip

La începutul anului, a anunţat că divorţează de tatăl fetiţei sale, jurnalistul francez Romain Dauriac, după o relaţie de trei ani. Au urmat luni bune prin tribunale, fiecare încercând să obţină mai multe drepturi asupra fiicei Rose. Câştigul lui Romain a fost strâns legat de faptul că, în toată această perioadă, Scarlett Johansson s-a perindat la braţul mai multor domni, lucru pe care jurnalistul francez s-a bazat atunci când a acuzat-o pe fosta soţie de ”lipsă de moralitate”.

Scarlett Johansson & Romain Dauriac şi fiica lor, Rose Dorothy

Imediat după divorţ au apărut zvonuri că Scarlett Johansson şi-a refăcut viaţa alături de Colin Jost, comediant la SNL. De altfel, prima oară când au fost surprinşi în ipostaze intime se-ntâmpla în mai 2017, la un after party SNL. ”Se ţineau de mână şi păreau foarte apropiaţi”, spunea un martor la acea vreme. Au urmat câteva săptămâni în care nu s-a mai ştiut nimic despre cuplul lor, după care Scarlett a fost văzută, ţinându-se de mână, şi-n alte ipostaze amoroase, cu avocatul ei, Kevin Yorn.

Cu Colin / Cu Yorn

Nici cu acesta nu a durat prea mult, în august fiind văzută din nou cu Colin Jost. O lună mai târziu, în septembrie, la o petrecere SNL, Scarlett era tot în compania lui Colin Jost, despre care am fi crezut că e iubitul ei de drept. Ei bine, zilele trecute, actriţa a fost văzută cu un alt bărbat, la fel de relaxată şi de intimă. E vorba despre Bobby Flay, care pare că a invitat-o pe aceasta la o cină romantică într-un restaurant de fiţe din New York.

Scarlett şi Bobby Flay

Momentan, nu se ştie dacă a fost vorba de o simplă întâlnire, dar e clar că viaţa amoroasă a lui Scarlett e destul de dezordonată în această perioadă şi că aceasta nu-şi mai găseşte liniştea după divorţul de Romain Dauriac. Amintim că Scarlett Johansson a fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă, şi cu actorul Ryan Reynolds, actualul soţ al lui Blake Lively.

Scarlett şi Ryan Reynolds, pe când formau un cuplu

foto: arhivă, captură TMZ

Mai multe