Scientologia, de vină pentru despărţirea lor?

1 noiembrie 2016   Gossip

O nouă ipoteză a ieşit la iveală în ceea ce priveşte despărţirea dintre Mariah Carey şi miliardarul James Packer şi implică amestecul unui fost scientolog în relaţia lor.

Conform unor apropiaţi de-ai vedetei, Mariah susţine că Scientologia i-a afectat idila cu James Packer. Ea este convinsă că Tommy Davis, fostul purtător de cuvânt al scientologilor şi actualul manager al miliardarului, le-a otrăvit relaţia.

Carey e de părere că Davis a preluat controlul financiar al afacerilor lui Packer şi, în acelaşi timp, l-a pus pe miliardar să urmeze un program de dotoxifiere cunoscut în biserică drept „Numărătoarea inversă a purificării”. Din cauza acestui program, James, care a fost şi el scientology timp de patru ani, s-a “deconectat” de diva percepută ca element negativ, dăunător în viaţa omului de afaceri.

Cântăreaţa a fost şocată când a fost invitată să plece de pe yacht-ul miliardarului în Grecia, în cursul lunii septembrie. După acel moment, i s-a cerut lui Mariah să părăsească şi casa lui Packer din Calabasas.

“Mariah şi James căutau o casă în Beverly Hills, pe care să o cumpere împreună. El îi spunea ei că este sufletul lui pereche şi că de-abia aşteaptă să se însoare cu ea. După aceea, totul s-a schimbat. În septembrie, James parcă nu mai era el. Mariah suspectează că e vina lui Tommy, deoarece a el preluat controlul asupra întregii vieţi a lui Packer”, a explicat sursa.

Mai multe