Selena Gomez şi Taylor Swift, la cuţite!

21 decembrie 2016   Gossip

Prietene la cataramă până mai ieri, cele două vedete abia dacă-şi mai vorbesc în momentul de faţă. De ce s-au certat starurile?

Cei de la RadarOnline au aflat că Selena (24) şi Taylor (27) nu mai sunt deloc în relaţii apropiate ca-n vremurile bune. De la ce a pornit cearta celor două vedete? Se pare că Swift este foc şi pară pe prietena ei pentru că n-a fost prezentă la petrecerea dată de ea cu ocazia zilei ei de naştere. Şi asta în condiţiile în care Gomez era deja externată din clinica de reabilitare unde a stat o lună, pentru a-şi trata anxietatea şi depresia.

Selena şi Taylor erau nedespărţite. Acum abia dacă îşi mai vorbesc.

De fapt Selena a fost consiliată să nu participe la petrecere. “De când s-a externat din clinica de reabilitare, Gomez a încercat să elimine din viaţa ei orice influenţă negativă, iar Taylor este cu siguranţă o influenţă negativă pentru Selena”, a declarat un apropiat de-ai actriţei.

“Taylor a încercat de fiecare dată să o facă pe Selena să se simtă ca şi cum ar fi norocoasă că este parte din anturajul lui Swift. Şi pur şi simplu Gomez s-a săturat să fie tratată aşa!”, a declarat sursa.

Mai multe