Shakira, amendată de primăria din Barcelona?

22 august 2010   Gossip

Aflată în oraşul spaniol pentru a filma un nou videoclip, Shakira s-a distrat prea mult, se pare, bălăcindu-se în faimoasa fântână Pla de Palau. Urmăreşte aici imaginile care i-au pus în cap Shakirei primăria Barcelonei.

Aflată în oraşul spaniol pentru a filma un nou videoclip, pentru piesa ei Loca, Shakira şi-a făcut de cap, bălăcindu-se în faimoasa fântână Pla de Palau şi plimbându-se pe o motocicletă, fără cască de protecţie.

Evident, toată distracţia făcea parte din scenariul videoclipului, iar fanii şi turiştii, care au văzut-o pe columbiancă în toată splendoarea ei, n-au pierdut ocazia să filmeze momentele şi să le posteze pe YouTube. Atât le-a trebuit edililor barcelonezi! Un membru al consiliului primăriei a declarat că artista nici măcar nu a cerut permisiunea de a filma în fântână şi, drept urmare, ar putea fi amendată. La aceasta, se adaugă şi faptul că nu a purtat cască de protecţie pe motocicletă. Astfel, Shakira „nu dă un exemplu bun” prin comportamentul său, fiind o figură publică. „Vom analiza cu atenţie imaginile pentru a repera încălcările legii care au fost comise în timpul filmării videoclipului”, a mai declarat acelaşi membru al consiliului primăriei. Urmăreşte mai jos imaginile care i-au pus în cap Shakirei primăria Barcelonei.

Foto: EPA

Mai multe