Sienna Miller e însărcinată

7 ianuarie 2012   Gossip

Aceasta ar fi vestea cea mare pe care actriţa de 30 de ani le-a "dat-o" în dar, chiar înainte de Crăciun, celor din familia sa. Cine e tatăl?

Aceasta ar fi vestea cea mare pe care actriţa de 30 de ani le-a "dat-o" în dar, chiar înainte de Crăciun, celor din familia sa. Cine e tatăl?

Nimeni altul decât actorul Tom Sturridge, bărbatul care a intrat în viaţa Siennei după mult mediatizata ei poveste de dragoste cu Jude Law. Şi a intrat chiar foarte repede, căci Sienna şi Jude s-au despărţit oficial în februarie anul trecut, iar ea s-a afişat imediat la braţul lui Sturridge.

"Extrem de încântată", a postat pe Twitter sora actriţei, Savannah Miller, despre marea veste. Presa din America scrie febril acum despre frumoasa englezoaică şi Tom, mai tânăr cu 3 ani decât ea. Revista Us Weekly susţine că cei doi nu au planuri de căsătorie deocamdată, în vreme ce Life & Style are altă versiune şi spune că îndrăgostiţii ar fi logodiţi şi că Tom ar fi cerut-o pe Sienna în căsătorie în cel mai romantic mod cu putinţă, la Paris, de Crăciun, oferindu-i un inel vechi foarte valoros, în stil victorian. Se pare că prietenii cuplului nu au fost surprinşi să afle vestea. "Au petrecut Sărbătorile împreună la Paris, după ce i-au anunţat pe apropiaţi în Londra că aşteaptă un copil", a declarat o sursă din cercul lor de prieteni. Familia ei este, se pare, cât se poate de încântată, mai ales părinţii ei, care se săturaseră să-şi tot vadă fiica întorcându-se mereu la Jude Law. Se aşteaptă confirmarea acestei veşti, întrucât până acum, purtătorul de cuvânt al lui Tom a declarat că nu comentează viaţa persoanlă a clientului său, iar reprezentantul Siennei nu a fost de găsit.

Foto: Radar Online

Mai multe