Spice Girls, reuniune după 20 de ani

3 august 2015   Gossip

În timpul unei emisiuni televizate, jurata show-ului american ”America`s Got Talent” a dezvăluit faptul că fostele membre ale trupei Spice Girls îşi doresc să facă o reuniune a trupei, marcând totodată aniversarea celor 20 de ani de la lansarea internaţională a acesteia.

"Adică, ne-am reunit pentru Jocurile Olimpice (de la Londra, din 2012, n.r.) şi nimeni nu credea că ne vom reuni pentru asta. Anul viitor este a 20-a noastră aniversare. Poate vom face ceva. Cine ştie", a spus Mel B.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

De asemenea, Mel B - Scary Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) - Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra.

Sursa foto: Hepta / Twitter

Mai multe