Stallone, vinovat pentru moartea fiului său?

17 iulie 2012   Gossip

Într-un mesaj postat pe Facebook, nepotul lui Sylvester Stallone îl acuză pe acesta de moartea lui Sage - dar şi pe actuala soţie a starului de 66 de ani, Jennifer Flavin

Într-un mesaj postat pe Facebook, nepotul lui Sylvester Stallone îl acuză pe acesta de moartea lui Sage - dar şi pe actuala soţie a starului de 66 de ani, Jennifer Flavin

Edd Filiti, în vârstă de 18 ani, a scris în respectivul mesaj (care, între timp, a fost şters de pe contul său) că Sylvester e vinovat de moartea fiului pe care l-a neglijat ani de-a rândul - ba chiar, susţine Edd, aproape că l-a şters din viaţa lui, sub influenţa actualei soţii, Jennifer Flavin. Acest lucru l-ar fi devastat pe Sage, care şi-ar fi sunat tatăl pe 6 iulie, de ziua lui, pentru a-i ura "La mulţi ani!", dar Stallone n-a binevoit să-i răspundă şi nici să-l sune înapoi.

"Cu ce-a greşit că a vrut să facă o urare?! Nici tu, Jennifer, nici el n-aţi fost în stare să-l sunaţi înapoi, pentru că, de fapt, asta e tot ce-şi dorea, îl dorea pe tatăl său. Ştiu că nu-ţi pasă de ceea ce s-a întâmplat, dar o să-ţi pese când te vei zbate sub lupa mistuitoare a opiniei publice. Amândoi îmi faceţi scârbă!", a scris pe Facebook Edd, care este fiul surorii vitrege a lui Stallone, Toni Ann.

"Jennifer Flavin, ai câştigat!", a continuat el despre fostul model, care s-a căsătorit cu Sylvester în 1997. "Ai distrus familia asta şi ţi-ai luat trofeul. Felicitări! Le-ai spus alor mei: Eu sunt familia lui Sly acum! Nu mai are nevoie de voi! Să vedem câtă nevoie va mai avea de tine acum."

Ulterior, Edd şi-a sters mesajele de pe cont, declarând pentru New York Post că regretă faptul că a împărtăşit publicului sentimentele lui legate de cei doi.

Foto: Reuters

Mai multe