Strategie controversată. Caitlyn Jenner lansează o linie de cosmetice

19 februarie 2016   Gossip

Ei bine, la asta nu se aştepta nimeni. Nu a trecut nici un an de când Bruce este Caitlyn, dar aceasta pare că ştie deja secretele de înfrumuseţare ale unei femei încât să lanseze o linie de cosmetice.

Cailtyn îşi lansează o linie de cosmetice

Potrivit TMZ, Caitlyn Jenner se pregăteşte să lanseze o serie de produse de înfrumuseţare. Se pare că aceasta îşi doreşte ca anumite parfumuri, un demachiant, oje de unghii şi produse de îngrijire ale pielii să-i poarte numele.

De curând, Caitlyn a vorbit despre importanţa produselor de înfrumuseţare în viaţa unei figuri publice: ”Nu-i poţi lăsa pe paparazzi să surprindă o astfel de fotografie. Dacă au o fotografie cu tine fără machiaj, un outfit neîngrijit, o s-o folosească la nesfârşit.” Caitlyn a recunoscut că aceste sfaturi le-a primit chiar de la fiica vitregă, Kim Kardashian, şi că le aplică cu sfiinţenie.

Totuşi, nu ştim cum de la avea grijă de sine i-a venit ideea cu lansarea unor produse cosmetice cu numele ei. Bănuim că s-a inspirat de la fiica sa, Kylie, care recent a lansat un kit pentru buze, care s-a vândut extraordinar de repede.

Still getting the hang of this. What do you think of the color? A video posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Jul 9, 2015 at 10:36am PDT

Still getting the hang of this. What do you think of the color?

A video posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Jul 9, 2015 at 10:36am PDT

Ce să mai spunem, n-ar fi prima strategie de PR la care apelează Caitlyn Jenner pentru a rămâne în atenţia tuturor, acum că a ieşit din reality show-ul condus de fosta soţie. Amintim că aceasta are în continuare reality show-ul ei, ”I am Cait”, care însă nu se bucură de prea multă audienţă.

Voi ce credeţi? Este în măsură Caitlyn Jenner să lanseze o linie de cosmetice?

Mai multe