Sunt despărţiţi de un an, dar se zvoneşte că ar deveni din nou părinţi

5 iulie 2016   Gossip

Au trei copii împreună, iar anul trecut şi-au spus ”adio„ după o relaţie de nouă ani. Şi deşi au păstrat o relaţie apropiată, toată lumea a fost convinsă că între cei doi nu mai este nimic amoros, mai ales că ea s-a tot afişat cu Justin Bieber.

Vorbim despre Kourtney Kardashian, care se pare că este din nou însărcinată. Toată presa de scandal mizează pe faptul că sora mai mare a lui Kim a rămas din gravidă cu Scott Disick, deşi cei doi şi-au anunţat despărţirea acum  un an.

Urmează să devină părinţi a patra oară?

Aceste publicaţii titrează că vedeta reality show-ului „KUWTK” şi-a dorit foarte mult un al patrulea copil şi că a spus dintotdeauna că dacă ar mai face un copil l-ar alege tot pe tatăl celorlalţi trei copii ai săi.

Surprinsă ieri la plajă, Kourtney afişa o siluetă de invidiat

Aşa să fie, oare? Cert este că-n ultimele zile Kourtney a tot apărut în fotografii de paparazzi, însă nimic nu trădează o altă sarcină. Ba mai mult, în unele imagini surprinse la plajă, Kourtney afişează o siluetă de invidiat. E drept, se zvoneşte că ar fi însărcinată în patru săptămâni, deci nici n-ar avea ce să se vadă prea mult.

Scott şi Kourtney au păstrat o relaţie apropiată de dragul copiilor lor. Oare să se fi împăcat în secret?

Trebuie să recunoaştem că noi suntem sceptici în faţa acestei veşti, mai ales că-n urmă cu două seri, Kourtney a fost văzută întâlnindu-se iar cu Justin Bieber, cu care ştim că-i place ”să-şi petreacă timpul”.

foto: hepta / arhivă ok!

Mai multe