Sylvester Stallone şi Bruce Willis s-au bătut într-un restaurant

25 februarie 2012   Gossip

Cei doi veteran ai ecranului s-au provocat, recent, la o rundă de wrestling, pe când se aflau într-un restaurant alături de soţiile lor, ulterior starul seriei "Rambo" fiind operat la umăr.

Cei doi veteran ai ecranului s-au provocat, recent, la o rundă de wrestling, pe când se aflau într-un restaurant alături de soţiile lor, ulterior starul seriei "Rambo" fiind operat la umăr. Sylvester Stallone (65) şi Bruce Willis (56) se aflau recent în restaurantul Il Piccolino din Hollywood, alături de soţiile lor, Jennifer, respectiv Emma, când fiecare a început să se laude că este într-o mai bună formă decât celălalt. Potrivit unor martori, Sly l-ar fi provocat pe Willis la o rundă de wrestling, iar acesta a acceptat provocarea şi au început să se lupte.

Potrivit publicaţiei „National Enquirer“, persoanele venite în restaurant au fost iniţial uimite, dar imediat ce i-au recunoscut pe cei doi au început să îi încurajeze. Însă soţiile celor doi duri de la Hollywood nu s-au lăsat impresionate şi le-au spus celor doi să înceteze, ceea ce au şi făcut.

Curând după acea cină, Sylvester s-a internat în spital pentru o operaţie la umăr, însă nu se ştie dacă acest lucru a avut vreo legătură cu acea seară.

Foto: Reuters

Mai multe