Taylor Swift se căsătoreşte? Iată ce a declarat despre relaţia sa!

15 martie 2018   Gossip

De câteva luni, artista e de negăsit! S-a retras din lumina reflectoarelor, a lucrat în tăcere la un nou album muzical şi s-a dedicat relaţiei pe care o are cu tânărul actor britanic Joe Alywn. Apropiaţii spun, însă, că a făcut şi alte lucruri în tot acest timp: şi-a planificat nunta visurilor.

Taylor Swift (28) simte că Joe e bărbatul potrivit pentru o căsătorie

Până acum, şi-a trăit toate romanţele în văzul tuturor. La fel şi despărţirile. Ba chiar a vorbit, în versuri, despre toate relaţiile destrămate. De data aceasta, însă, Tyalor a simţit nevoia să schimbe lucrurile şi a ales ca relaţia cu actorul britanic Joe Alwyn (27) să fie privată.

Iar lucrul acesta a dat roade, căci Taylor are acum o relaţie puternică şi stabilă, care promite să se concretizeze cu un mariaj. Da, Taylor le-a povestit apropiaţilor că iubitul său e ”the one” care o va duce la altar pentru prima dată.

O va cere Joe Alwyn în căsătorie pe Taylor?

Artista a mărturisit că şi-ar dori ca acesta s-o ceară  în căsătorie cât mai curând, căci simte că el e cel cu care vrea să-şi petreacă restul vieţii. ”E prima oară când îşi ţine în secret o relaţie. Chiar îl place pe Joe. Şi-a separat şi viaţa profesională de cea personală. Îi place că e încrezător şi că are o carieră”, a adăugat o sursă despre Taylor şi iubitul său.

Amintim că Taylor şi Joe sunt împreună din mai 2017. Anterior, artista a avut o relaţie scurtă şi tumultuoasă cu actorul Tom Hiddleston. La acea  vreme, oamenii de comunicare ai actorului l-au sfîtuit să pună punct relaţiei cu Taylor din cauza ”expunerii nedorite a vieţii lui private”.

foto: Hepta, arhivă OK!

Mai multe