Timpul pentru o schimbare? Ce au surprins paparazzi în faţa casei lui Jennifer Garner

30 martie 2016   Gossip

La începutul acestei luni, am aflat că Ben Affleck încă locuieşte în aceeaşi casă cu Jennifer Garner, însă într-un dormitor alăturat de cel al viitoarei – foste soţii.

Locuiesc împreună

Zilele acestea, paparazzi au surprins mai multă mişcare în faţa casei din Pacific Palisades a celebrilor actori. În timp ce Garner părăsea reşedinţa vorbind la telefon, şi fiind îmbrăcată sport, două maşini de transport mobilă au parcat, şi-au început să descarce diferite lucruri.

Şi cum am mai aflat că Ben şi Jennifer au găsit o cale prin care să fie prieteni, de dragul copiilor lor, nu credem că sunt şanse ca vreunul dintre ei să se mute din acea locuinţă şi de a se separa asemenea tuturor oamenilor care aleg să divorţeze. Nu ne rămâne, aşadar, decât să credem că Jennifer a decis să renoveze iar reşedinţa, pentru a o face cât mai cochetă, acum că nu prea i-au mai rămas multe lucruri de făcut.

Face mai mult sport în ultima vreme

Revenind la actriţă, se pare că acum când are mai mult timp liber, Jen îşi petrece destul de mult timp în sala de fitness. Acolo se-ndrepta, posibil, şi dimineaţă, pe când camioanele respective au parcat în faţa casei ei.

foto: hepta

Mai multe