Tom Cruise şi Miranda Kerr au o relaţie?

4 noiembrie 2014   Gossip

După ce Lindsay Lohan a negat zvonurile cumva neverosimile conform cărora ar avea o relaţie cu Tom Cruise, numele actorului de 52 de ani este legat acum de cel al topmodelului australian Miranda Kerr. Ei bine, potrivit

După ce Lindsay Lohan a negat zvonurile cumva neverosimile conform cărora ar avea o relaţie cu Tom Cruise, numele actorului de 52 de ani este legat acum de cel al topmodelului australian Miranda Kerr.

Ei bine, potrivit presei internaţionale, cei doi s-ar fi întâlnit în secret de câteva ori, la Londra.

Tom Cruise nu a mai avut o relaţie serioasă de la divorţul din 2012 de actriţa Katie Holmes.

Pe de altă parte, Miranda Kerr, în vârstă de 31 de ani, care a divorţat în urmă cu un an de actorul Orlando Bloom, a fost văzută în ultimele luni în compania lui James Packer, un mogul al industriei jocurilor de noroc din Australia şi bun prieten al fostului ei soţ.

Potrivit unui articol publicat în New Idea, relaţia modelului australian cu Parker s-ar fi încheiat, iar Kerr s-ar întâlni în prezent cu Tom Cruise.

Miranda Kerr, unul dintre modelele Victoria's Secret, a fost căsătorită cu Orlando Bloom, de care s-a despărţit în 2013, după trei ani de mariaj. Cei doi au un fiu, Flynn Christopher, născut în ianuarie 2011.

Mai multe