Uma Thurman, ”instabilă psihic”? Surprinsă nemachiată şi fumând excesiv!

1 martie 2017   Gossip

Luna trecută, Arpad Busson declara în faţa unui tribunal că fosta lui parteneră de viaţă consumă un amestec extrem de periculos de alcool şi medicamente, care i-au fost prescrise pentru a trata o boală mentală gravă.

Aşa arată actriţa pe covorul roşu

Ei bine, acum acel scandal a ajuns la sfârşit, Arpad şi Uma ajungând la o înţelegere în privinţa custodiei fiicei lor la sfârşitul lunii februarie. Totuşi, actriţa nu pare să-şi fi revenit din stresul pe care l-a trăit odată cu procesul de custodie, chiar dacă avocata ei a confirmat că a primit custodia totală a fetiţei.

Vedeta hollywoodiană în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă de paparazzi în New York, în faţa unei clădiri de birouri, nemachiată şi fumând excesiv. Şi trebuie să recunoaştem că ne-a fost destul de greu să ne dăm seama că e vorba despre Uma Thurman, cea care străluceşte pe covorul roşu.

Actriţa e de nerecunoscut

Îmbrăcată într-o ţinută neglijentă, cu părul vâlvoi şi fără machiaj, Uma e de nerecunoscut. Nu ştim care este motivul decăderii ei, însă sperăm ca-n curând să revină la look-ul de odinioară, cel fresh şi rafinat!

foto: arhivă / captură DailyMail.co.uk

Mai multe