Un nou bebe regal! Prinţul George va avea un frăţior?

24 iulie 2014   Gossip

Presa de peste Ocean tot speculează acest lucru, iar cea mai recentă sursă care întăreşte zvonurile pare a fi una credibilă. Este vorba despre prietena cea mai bună a lui Kate Middleton, Jessica Hay, care a dezvăluit la începutul lunii iulie

Presa de peste Ocean tot speculează acest lucru, iar cea mai recentă sursă care întăreşte zvonurile pare a fi una credibilă. Este vorba despre prietena cea mai bună a lui Kate Middleton, Jessica Hay, care a dezvăluit la începutul lunii iulie că soţia prinţului William ar fi din nou însărcinată.

Momentul este cât se poate de potrivit, acum că micuţul George a împlinit un anişor. Conform revistei “Life& Style”, de data aceasta, Ducii de Cambridge ar aştepta o mică prinţesă. Sursa acestei publicaţii susţine că Ducesa ar fi dezvăluit mai multor prieteni că ea şi Will vor avea o fetiţă. “Se simte altfel decât atunci când era însărcinată cu micuţul prinţ George. De aceea crede că e însărcinată cu o prinţesă”, a spus o sursă apropiată cuplului princiar.

Alte voci spun că William şi Kate şi-ar dori o fetiţă, căreia să-i dea numele mamei ducelui, regretata Prinţesă Diana, decedată pe 31 august 1997.

Mai multe