Unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri e în pragul divorţului

3 septembrie 2015   Gossip

Abia ce-am aflat că artista Avril Lavigne divorţează de Chad Kroeger după 2 ani de mariaj, că ameninţarea despărţirii a apărut şi în cadrul unui alt cuplu mai celebru, ce-i drept. Şi cu mai multă „vechime”!

Se speculează că Gisele Bündchen e la limita răbdării şi vrea să încheie căsnicia cu arătosul fotbalist al Ligii Naţionale, Tom Brady, care e deja prins într-un scandal profesional. Modelul de 35 de ani l-ar fi ameninţat pe soţul ei cu divorţul, după 6 ani de mariaj, din cauză că Brady a fost suspendat timp de patru meciuri, în mai.

Tom a devenit foarte irascibil şi enervant şi a început să răbufnească faţă de ea”, spune un apropiat al cuplului înstrăinat. Niciuna dintre vedete nu şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună, ceea ce e deja un semnal de alarmă, iar faptul că Gisele, care, apropo, e cel mai bine plătit model din lume, s-a consultat deja cu avocaţi de divorţ, este ceva serios. Singurul care nu pare să se îngrijoreze e chiar fotbalistul. “Tom crede că e vorba doar de un avertisment. Dar cu siguranţă e o perioadă urâtă pentru ei”, a completat sursa citată de Us Weekly.

Este unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri celebre, care are deja doi copii la fel de adorabili: Benjamin (5) şi Vivian (2). Cu toate că par a fi în pragul divorţului, brazilianca de 35 de ani mai luptă să repare căsnicia lor de 6 ani. Recent, ea şi-a petrecut timpul susţinându-l pe soţul ei în timpul proceselor în care e implicat.

Mai multe