Vedete care au născut în 2015

28 decembrie 2015   Gossip

Acest an a fost foarte bun pentru vedetele din ţara noastră care şi-au dorit să aibă copii. Iată câteva dintre vedetele care au născut în 2015:

Amalia Nastase

Printre vedetele care au născut în 2015 se numără şi Amalia Năstase. Amalia Năstase (39 de ani) a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băieţel, pe 8 octombrie. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a născut prin cezariană, bebeluşul primind nota 10 din partea medicilor.

Amalia Năstase, printre vedetele care au născut în 2015

Mamă a două fetiţe, Amalia Năstase nu-şi mai încape în piele de bucurie. Bebeluşul a venit pe lume la ora 8.30 dimineaţa şi a cântărit 3,500 kg şi 51 centimetri. Iubitul Amaliei este Răzvan Vasilescu, cel alături de care trăieşte o superbă poveste de dragoste de câţiva ani buni.

Şi Ana Maria Gheorghe se regăseşte printre vedetele care a născut în 2015. Vedeta Antenei 1 a devenit mama unei fetiţe de nota 10, după cum a dezvăluit chiar ea pe pagina sa de Facebook. Ea şi-a petrecut ultimele luni ale sarcinii în Portugalia, acolo unde a şi născut.

"În această seară (23 decembrie n.r.) la 22.28 a venit pe lume Margarida. Suntem bine amândouă. Doamne ajută!", a scris Ana Maria Gheorghe pe o reţea de socializare, alături de o fotografie superbă cu micuţa.

Pe lista vedetelor care au născut în 2015 este şi Giulia. Pe 18 iulie, cântăreaţa Giulia Anghelescu a devenit pentru a doua oară mamă. Soţia lui Vlad Huidu a adus pe lume un băieţel. Giulia a născut prin cezariană la maternitatea Polizu cu acelaşi medic care i-a monitorizat şi sarcina cu fiica ei, Antonia.

Vedete care au născut în 2015: Anda Adam şi Raluca Pastramă

O altă vedetă care a născut în 2015 este Anda Adam. Anda a născut chiar de sfântul Andrei o fetiţă superbă şi sănătoasă pe care o va boteza Evelyn.

Anda Adam

Chiar dacă nopţile nedormite au lăsat urme adânci pe chipul Andei Adam, meseria de mămica i se potriveşte ca o mătuşă. Vedeta este fericită că a avut o sarcină uşoară şi a reuşit să aducă pe lume o fetiţă sănătoasă.

Şi Raluca Pastramă, soţia lui Pepe, este o altă vedetă care a născut în 2015. În acest an, Pepe a retrăit emoţiile din urmă cu doi ani, de când se năştea primul lui copil, Maria. În ziua de Florii, Raluca Pastramă a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe care au botezat-o Rosa Alexandra Pascu.

Mai multe