Vedete care au născut prin cezariană

8 aprilie 2015   Gossip

Rata naşterilor prin cezariană este din ce în ce mai mare. Chiar dacă tendinţa este de a crede că vedetele vor să nască prin cezariană, sunt multe femei astăzi care aderă la această tehnică, din diferite motive. Deşi a da naştere în propriul cămin

Rata naşterilor prin cezariană este din ce în ce mai mare. Chiar dacă tendinţa este de a crede că vedetele vor să nască prin cezariană, sunt multe femei astăzi care aderă la această tehnică, din diferite motive. Deşi a da naştere în propriul cămin este din ce în ce mai la modă în mai multe ţări, inclusiv SUA, o treime din naşterile de la Hollywood sunt prin cezariană.

Iată câteva dintre divele lumii, care au dat naştere prin cezariană.

Christina Aguilera şi-a programat naşterea prin cezariană la primul său copil, Max, în cea de-a 37-a săptămână de sarcină. “Nu voiam niciun fel de surpriză. Sincer, nu aş fi făcut faţă vreunei ruperi vaginale. Am auzit tot felul de poveşti groaznice despre femei care s-au chinuit şi tot la cezariană au ajuns. Cea mai grea parte a fost să mă decid asupra zilei de naştere. Aş fi vrut să las soarta să decidă când să vină, dar în acelaşi timp m-am simţit pregătită să nasc şi mai devreme” a declarat cântăreaţa.

Vedete care au născut prin cezariană – Britney Spears speriată de mama ei în legătură cu naşterea naturală

Britney Spears a fost înspăimântată de avertismentele mamei sale, care i-a spus înainte să nască că a da naştere a fost cea mai chinuitoare experienţă din viaţa ei. Aşa că, Britney a ales să nască doi copii prin cezariană.

Marcia Gross a dat naştere celor două fetiţe gemene tot prin cezariană. “Şi cine a spus că a fost uşor? Nu mi-a plăcut deloc, nici măcar un minut…am auzit-o pe Savannah când a ieşit, pentru că ştiam că va ieşi prima şi apoi am aşteptat să vină şi Eden. Dar nu mi-am dat seama că le-au scos pe amândouă aşa de repede. Mă gândeam că ceva este în neregulă, dar ea era deja născută ” a declarat Marcia după naştere.

Jennifer Lopez a născut tot prin cezariană, dar înainte de naştere a asistat la naşterea naturală a surorii sale şi deşi era recomandat ca ea să nască prin cezariană, s-a gândit o clipă că naşterea naturală poate fi ce potrivită pentru a da naştere.

Camila Alves a născut tot prin cezariană, după ce la primul născut a stat în travaliu 60 de ore. Deşi Matthew McConaughery a fost alături de soţia sa şi a vrut ca ea să nască natural, acest lucru nu s-a putut. Oricum, actorul a declarat că este cel mai sălbatic lucru la care a asistat.

Vedete care au născut prin cezariană – Kate Winslet moare de ruşine că nu a putut naşte natural

Kate Winslet şi-a minţit prietenii că a născut natural, din cauza faptului că pentru ea, a fi femeie puternică înseamnă să poţi da naştere natural. Mai ales că toată lumea îi spusese că are şolduri perfecte pentru naştere. Pentru ea, a nu putea să naşti pe cale naturală înseamnă să nu poţi face faţă multor lucruri în viaţa de femeie.

Angelina Jolie s-a bucurat de naşterea prin cezariană, rămânând uimită de ce poate face corpul, se poate adapta la orice. Pink a avut şi ea o experienţă neplăcută. Îşi planificase totul ca la carte să nască natural, dar copilul nu a vrut să se întoarcă în poziţia de naştere şi a trebuit să nască prin cezariană.

Victoria Beckham a optat şi ea tot pentru cezariană pentru toţi copiii ei. Gwen Stefani a dat naştere celor trei copii ai săi tot prin cezariană într-un spital din LA.

Mai multe