Vedete care nu folosesc deodorant

18 martie 2016   Gossip

Tot mai multe persoane încep să creadă în faptul că deodorantele fac mai mult rău decât bine. O mulţime de studii au arătat că există o legătură între antiperspirante şi cancerul mamar, că substanţe folosite în deodorante au fost găsite în multe tumori maligne şi că deodorantele inhibă transpiraţia.

În plus, există unele vedete care au ales să recurgă la alternative naturale, mai degrabă decât să mai folosească deodorant. Iată doar câteva dintre ele şi motivele pentru care au renunţat la antiperspirante.

Cameron Diaz nu foloseşte deodorant şi nici nu se epilează pubian

Cameron Diaz este recunoscută ca una dintre cele mai non-conformiste celebrităţi, mai ales când vine vorba despre obiceiuri ce ţin de îngrijirea personală. De când a scos cartea Body Book, Diaz a şocat o lume întreagă cu credinţele şi obişnuinţele sale. Mai întâi, actriţa a încurajat femeile din toată lumea să nu îşi îndepărteze părul pubian folosind metode epilării totale. Ea a spus că toate femeile ar trebui infromate cu privire la funcţionarea organismului, de aceea crede că părul pubian nu ar trebui înlăturat, există un motiv pentru care este acolo.

Apoi, a declarat pentru E! News: "Nu cred în antiperspirant. Dăunează. Nu l-am folosit de aproape 20 de ani. Miroşi tocmai pentru că foloseşti deodorant. Păstrează toate mirosurile neplăcute în organism. Renunţă la el, lasă corpul să transpire şi taie părul de la subraţ, pentru ca mirosul să nu rămână în el".

Julia Roberts, cunoscută ca omul naturii, nu foloseşte deodorant

O altă vedetă care nu foloseşte deodorant şi care, de altfel, este cunoscută pentru stilul ei natural, este Julia Roberts. Aceasta a declarat în show-ul lui Oprah Winfrey: "De fapt, nu folosesc deodorant. Nu îmi place să împărtăşesc asta cu prea mulţi oameni. Nu a fost niciodată ceva care să îmi placă".

Joan Rivers, foloseşte apă cu vodkă în loc de deodorant

Joan Rivers are o alternativă la deodorant cât se poate de ciudată. Vedeta nu foloseşte antiperspirant, în schimb se dă cu apă şi vodkă pentru a evita mirosul neplăcut. "Este un truc vechi de pe Broadway - trei părţi apă şi o parte vodkă, dă la subraţ şi nu vei mai mirosi niciodată" a declarat Rivers în 2011.

Bradley Cooper nu este fan deodorant sau apă de colonie

Bradley Cooper şi-a şocat fanele în 2011 când a declarat pentru Esquire că nu foloseşte deodorant sau apă de colonie. Chiar dacă gurile rele au spus despre actor că nu miroase tocmai adecvat pentru statutul său, acesta ţine mai mult la sănătatea sa.

Lui Mattew McConaughey îi place să miroasă ca el

Mattew McConaughey a declarat în 2009 că nu îi place să folosească deodorant. Actorul însă nu are un motiv legat de sănătatea sa, ci un motiv mult mai interesant. Iată ce a spus actorul: "Nu îmi place să miros ca altcineva sau a altceva. Exact ca faptul că nu vreau ca pe buzunarele blugilor mei să fie un nume important sau să fie scris un alt nume pe jacheta mea. Dacă mirosul începe să deranjeze pe cineva, fac un duş".

Mai multe