Vedete care s-au despărţit din cauza violenţei

3 iunie 2016   Gossip

Cazul recent al lui Amber Heard, care, chipurile, ar fi fost agresată de Johnny Depp, ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva ar mai fi şi alte poveşti de iubire de-ale celebrităţilor care s-au încheiat din cauza violenţei.

Amber, bătută de Johnny Depp?

Ei bine, au fost într-adevăr şi alte astfel de poveşti, susţinute sau nu de cei implicaţi, care au ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal, de-a lungul anilor. Haideţi să le trecem şi noi în revistă!

Rihanna şi Chris Brown

Chipul distrus al Rihannei

Ne amintim cu toţii de scandalul provocat de agresiunea la care a fost supusă Rihanna de Chris Brown – pe atunci iubitul ei. Cântăreaţa s-a ales atunci cu contuzii, un ochi vânăt, buze şi nas sparte şi chiar semne de muşcături pe braţe şi degete. În consecinţă, Chris a fost reţinut, iar relaţia lor s-a încheiat. Culmea e că, ulterior, Riri şi-a retras plângerea şi chiar l-a iertat pe cunoscutul cântăreţ. Anul trecut, chiar existând zvonuri cum că cei doi şi-au reluat relaţia. Din fericire, aceste zvonuri n-au fost confirmate, deşi au exitat câteva fotografii realizate de paparazzi care ni i-au arătat pe cei doi cazaţi în acelaşi hotel.

Madonna şi Seann Penn

Sean Penn a lovit-o cu bâtă pe Madonna, în timpul căsniciei lor

O altă poveste scandaloasă, care însă a fost infirmată tocmai anul trecut de artistă, ne spune că Sean Penn a legat-o de un scaun şi chiar a lovit-o cu o bâtă pe Madonna, pe atunci soţia sa.

Brittany Ashland şi Brooke Mueller - Charlie Sheen

Brittany, lovită de Charlie Sheen

Două femei din viaţa lui Charlie Sheen, care au avut de-a face cu comportamentul agresiv al actorului. În 1997, acesta a fost acuzat de Brittany de violenţă domestică, iar în 2010 actorul a recunoscut că a sugrumat-o şi ameninţat-o cu moartea pe Brooke Mueller, care era pe atunci soţia lui.

Pamela Anderson şi Tommy Lee

Tommy Lee a fost violent cu Pamela Anderson

În timpul relaţiei on-off a Pamelei Anderson cu Tommy Lee, acesta din urmă a fost închis timp de patru luni, după ce a recunoscut că a lovit-o pe actriţă, în timp ce acesta îl purta în braţe pe fiul lor.

Oksana Grigorieva şi Mel Gibson

S-au luptat mult pentru stabilirea custodiei, dar şi a adevărului

În 2011, a ieşit la iveală un video în care Mel Gibson era agresiv faţă de soţia sa, Oksana în timpul unei dispute de-a cuplului, din ianuarie 2010. Actorul a fost condamnat la trei ani cu suspendare.

Emma Roberts şi Evan Peters

Emma arestată pentru violenţă

În iulie 2013, Emma Roberts a fost arestată după ce a fost violentă cu iubitul ei de pe atunci, Eva Peters. Din fericire, bărbatul nu a vrut să depună plângere.

Michelle Jonas şi Christian Slater

În 1997, celebrul actor a fost închis timp de trei luni după ce a fost acuzat că şi-a agresat iubita, pe atunci Michelle Jonas.

Bobby Brown şi Whitney Houston

Bobby a negat tot timpul acuzaţiile

Deşi Bobby neagă că şi-ar fi lovit vreodată fosta soţie, în 2003 a fost arestat după ce a lovit-o, în timpul unei dispute în casa lor din Georgia. În 2009, într-un interviu acordat lui Oprah, cântăreaţa a povestit că Bobby a bătut-o.

James Brown şi Adrienne Rodriguez

Cântăreţul de muzică soul are un istoric îndelungat în materie de violenţă domestică. Cea de-a treia soţie, Adrienne, l-a denunţat de patru ori din cauza agresiunilor la care fusese supusă. În 2004, James Brown a fost arestat pentru violenţă domestică faţă de Tomi Rae Hynie, pe atunci partenera lui, însă el a pledat nevinovat.

Carmen Electra şi Dennis Rodman

Arestaţi amândoi

În 1998, Carmen a fost arestată după o dispută cu soţul ei, Dennis Rodman. Şi Dennis a fost atunci arestat, din cauza disputei care se pare că ar fi izbucnit de la un fost iubit de-al actriţei.

foto: Getty / twitter

Mai multe