Vedete cu un stil de viaţă sănătos 

1 aprilie 2015   Gossip

Stilul de viaţă sănătos mai înseamnă pentru unii, inclusiv pentru Florentina Opriş, să gândeşti pozitiv, să fii optimist, să fii încrezător că va fii bine şi să îţi ocupi timpul cu lucruri cât mai plăcute. În plus, a înţeles încă de mic copil că a face mişcare, chiar şi 20 de minute pe zi, este esenţial pentru a te menţine în formă şi pentru a-ţi fortifica şi mintea, nu numai trupul.

Pentru unii stilul de viaţă sănătos înseamnă multă mişcare, alimentaţie cât mai slabă şi multe ore de masaj şi saună. Dar, un stil de viaţă sănătos nu înseamnă neapărat asta, mai ales că nu toată lumea îşi permite ca timp şi bani ore de sală, saună şi masaj. Ca să nu mai vorbim de mâncarea bio, despre care nu se ştie cu exactitate dacă chiar este naturală, care este de două ori mai scumpă decât cea cu ingrediente care lasă de dorit.

Stilul de viaţă sănătos mai înseamnă pentru unii, inclusiv pentru Florentina Opriş, să gândeşti pozitiv, să fii optimist, să fii încrezător că va fii bine şi să îţi ocupi timpul cu lucruri cât mai plăcute. În plus, a înţeles încă de mic copil că a face mişcare, chiar şi 20 de minute pe zi, este esenţial pentru a te menţine în formă şi pentru a-ţi fortifica şi mintea, nu numai trupul.

Alimentaţia zilnică, ne învaţă Florentina, trebuie să conţină lapte de soia cu cereale, fructe, legume, peşte, dar şi un pumn de seminţe crude, extrem de nutritive. De asemenea, îi îndeamnă pe oameni să pună sănătatea pe primul loc, fiind bunul cel mai de preţ pe care îl are omul.

Florentina este implicată foarte activ în programe şi proiecte de conştientizare a tinerilor despre necesitatea unui stil de viaţă sănătos pentru o dezvoltare cât mai armonioasă. Alege Să Fii Sănătos, Traseul Sănătăţii Tale sunt doar două proiecte demarate de vedetă.

Vedete cu un stil de viaţă sănătos - Oana Sârbu, o viaţă echilibrată şi modestă

Dacă vă întrebaţi cum de Oana Sârbu arată aşa de bine, chiar dacă este trecută de 40 de ani, aflaţi că nu are niciun secret, ci un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, se poate spune de bun simţ, chiar.

Învăţată de mic copil cu sportul, a făcut înot şi atletism, însă nu de maximă performanţă, deoarece suferă de suflu sistolic. În materie de sport îi place fitness-ul, iar pentru menţinere este adepta masajului. Sportul trebuie întotdeauna însoţit cu o dietă cât mai echilibrată. Iar Oana ne atenţionează că dacă ştii să mănânci echilibrat şi potrivit, nici nu este nevoie de cheltuială prea mare.

Deşi pe vremuri ţinea cură cu varză, acum ştie să îşi echilibreze organismul, fără să combine anumite alimente şi mâncând din cele care sunt hrănitoare. Îi plac, mai ales, supa de pui de ţară, păstrăvul, brânza de capră, roşiile, iaurturile, untul, ouăle de ţară, laptele, sucul de portocale, avocado şi multe alte fructe şi legume. De asemenea nu lipsesc seminţele şi pastele cu sos de roşii şi busuioc.

Ca să îşi menţină aportul de vitamine, este atentă ca primăvara şi toamna să îşi întărească sistemul imunitar. Îi plac ceaiurile din plante şi prăjiturile de casă. Pentru ea, mâncatul este o plăcere, de aceea ne îndeamnă să mâncăm atent, mestecând încet şi gândindu-ne la fiecare aliment în parte. În plus, este important să nu se bea în timpul mesei.

Pentru relaxare, Oana are ca preferinţe masajul, plimbările cu copilul şi căţelul, îi place să asculte muzică, îi plac duşurile, filmele bune. Mai mult, ştie că este foarte important somnul, liniştea şi muzica bună. Sportul îi place să-l facă pe muzică liniştitoare, în niciun caz pe muzica de la cluburile sportive.

Un alt exemplu de viaţă echilibrată şi sănătoasă este prezentat şi de Anda Adam, care se menţine excelent tocmai pentru că nu îi plac excesele, nu bea, nu fumează, nu mănâncă mult. Îi plac puiul, peştele, fresh-urile de citrice, seminţele, sâmburii de caise. Deşi ţine diete o dată pe an, vedetei nu îi place să se înfometeze sau să exagereze cu sportul.

Îndeamnă fanii să alerge în aer liber, seara, măcar jumătate de oră pentru a scăpa de stres, dar şi pentru relaxare. Odihna este de bază, încearcă să doarmă 8 ore pe noapte şi să recupereze atunci când pierde nopţile din cauza concertelor.

Vedete cu un stil de viaţă sănătos – vedete la Hollywood cu o viaţă model

La Hollywood vedetele au la fel de mare nevoie de un stil de viaţă sănătos. Stressul şi oboseala se pot instala foarte repede dacă nu te menţii cu sufletul şi trupul sănătoase.

Jennifer Aniston a îmbrăţişat stilul de viaţă sănătos, consumând fructe şi legume proaspete, dar are şi un regim de exerciţii fizice regulat.

Modelul şi jucătorul de fotbal, David Beckham are un stil de viaţă sănătos, pe care încearcă să îl promoveze şi copiilor, mănâncă sănătos, face mult sport şi se abţine de la alcool.

Atunci când te lupţi cu kilogramele în plus şi cu un stil de viaţă dezordonat, ştii cât de bine este să îţi revii şi să începi să acorzi mai multă importanţă sănătăţii. Kate Beckinsale a reuşit să îşi învingă proprii demoni care nu o lăsau să slăbească şi a început să creadă că stilul de viaţă sănătos este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui om.

Jessica Alba a luat hotărârea încă de când avea 12 ani că este cazul să îşi facă singură mâncare mai sănătoasă decât ce se găsea în casa în care a crescut. Tânăra actriţă a reuşit să îşi menţină stilul de viaţă până acum, spunând da mâncărurilor proaspete şi naturale şi nu mâncărurilor prelucrate.

Mai multe