Vedete fără studii. Actori de top care n-au terminat nici liceul

1 februarie 2017   Gossip

N-au carte, dar au parte de averi considerabile, faimă şi o carieră de mare succes la Hollywood. Iată care sunt actorii care au dat lovitura în Cetatea Filmului în ciuda faptului că n-au diplomă de specialitate!

Al Pacino

A avut cele mai bune intenţii să facă rost de o specializare în domeniul său de activitate, dar, la 17 ani, adolescentul Pacino a renunţat la liceul din New York care, culmea, îl pregătea să devină actor. La talentul lui, cine are nevoie de diplomă, nu?

John Travolta

Actorul a încetat să mai frecventeze liceul său din New Jersey din simplul motiv că şi-a dorit să intre cât mai repede în câmpul muncii. De fapt, s-a gândit că i-ar fi folositoare o diplomă de absolvire a unui curs de actorie, canto şi dans, aşa că s-a înscris la aşa ceva, dar n-a apucat să termine cursul că a şi câştigat castingul pentru primul său rol – în "Welcome Back, Kotter." Avea 21 de ani.

Marilyn Monroe

Norma Jeane Baker a început liceul Van Nuys în 1941, dar n-a mai apucat să-l termine. Motivul pentru care nu a absolvit este unul deloc suprinzător pentru acele vremuri – cea care avea să devină Marilyn Monroe s-a căsătorit cu primul ei soţ când apucase să parcurgă decât doi ani de liceu.

Ryan Gosling

Actorul a ştiu ce voia de la viaţă. A renunţat la liceu pe când avea 17 ani şi, mai mult de-atât, s-a mutat din Canada tocmai la Los Angeles, pentru a-şi urma visul de-a deveni actor. Zis şi făcut!

Johnny Depp

Alt superstar care n-a dat doi bani pe studii! Depp s-a grăbit ceva mai mult decât alţii şi a renunţat la liceu la 15 ani. Totuşi, a avut remuşcări şi s-a întors pe băncile şcolii câteva săptămâni mai târziu. Culmea e că până şi directorul liceului i-a spus lui Johhny să termine cu prostiile şi să-şi urmeze visul de-a deveni muzician.

Nicholas Cage

Cunoscut la acea vreme drept Nicolas Coppola, Cage a renunţat la liceul pe care-l frecventa în Beverly Hills la 16 ani. Cine are nevoie de patalama pentru a da lovitura la Hollywood, nu-i aşa?

Hilary Swank

Vedeta din “Million Dollar Baby” n-a terminat liceul South Pasadena dintr-un motiv cât se poate de surprinzător – profesorii ei erau sătui de logoreea tinerei şi s-au plâns de vorbăria ei neîncetată până când au “convins-o” că ar fi mai bine să renunţe la studii.

Robert De Niro

A renunţat la liceu, dar nu cu intenţia de a termina-o cu studiile. În 1960, a optat pentru a studia actoria la Stella Adler Conservatory. A urmat cursurile de noapte, însă nici pe acestea nu le-a terminat, neabsolvind, de fapt, niciodată.

Save

Mai multe