Viaţa amoroasă a lui Audrey Hepburn: de la multiple pierderi de sarcină la infidelităţi repetate. Se distruge un mit?

21 august 2019   Gossip

Atât în timpul vieţii ei, cât şi post mortem, legendarul star de cinema a fost un model demn de urmat pentru generaţii întregi de actriţe şi, de fapt, pentru restul populaţiei feminine din lume. Însă diva supremă a Hollywoodului a fost om ca noi toţi şi a comis, drept urmare, câteva greşeli răsunătoare în viaţa ei sentimentală.

Una dintre cele mai frumoase şi mai curtate femei din Cetatea Filmului l-a cunoscut pe William Holden pe platourile de filmare pentru Sabrina (1954) şi, îndrăgostită nebuneşte de el, a început o relaţie amoroasă cu el. Şi asta în ciuda faptului că actorul era bine-mersi însurat cu altcineva.

Nu remuşcările că strica un mariaj au determinat-o, într-un final, pe vedeta din Mic dejun la Tiffani (1961) să încheie idila cu el, ci a deranjat-o faptul că acesta făcuse, fără să-i spună, o vasectomie. Să înţelegem că ar fi făcut un copil cu cineva care era deja căsătorit cu altcineva? Hm!

Răzbunare la altar

Dezamăgită de eşecul amoros, Audrey şi-a îndreptat atenţia către Mel Ferrer, cu care s-a şi măritat, de altfel. Şi-a dorit mult să devină mamă, însă a suferit două avorturi înainte de-a cunoaşte maternitatea. L-a născut pe Sean Ferrer în 1960, dar şi-a dorit mai mulţi copii. A rămas din nou însărcinată, însă a pierdut sarcina. După o vreme, a îndurat încă un avort.

Pierderile suferite i-au distanţat pe cei doi soţi, care şi-au găsit amândoi consolarea în braţele altor parteneri de sex. După o infidelitate reciprocă repetată şi multe reproşuri şi discuţii în contradictoriu, cuplul Hepburn-Ferrer s-a destrămat, în 1968.

Ultimul mariaj

Cei doi foşti soţi au ţinut legătura datorită fiului lor, însă nu şi-au mai vorbit faţă în faţă decât de două ori în toată viaţa lor. Ca să uite de toată această poveste neplăcută, actriţa s-a măritat rapid cu psihologul italian Andrea Dotti, cu care a avut un fiu, pe Lucca Dotti, în 1970.

Căsnicia lor a durat până în 1982, după care Audrey n-a mai ajuns niciodată în faţa altarului. A fost implicată într-o idilă frumoasă cu actorul Robert Wolders, alături de care a trăit până la sfârşitul vieţii ei, în 1993. Dar cei doi nu şi-au oficializat niciodată relaţia.   

foto - Getty Images

Mai multe