Viaţa Ozanei Barabancea

13 octombrie 2015   Gossip

Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva” a atras atenţia publicului prin talentul şi umorul său, care au ajutat-o în viaţa artistică foarte mult, devenind populară atât pe micul ecran, cât şi pe scena Operei Naţionale.

Ozana Barabancea a fost scoasă în evidenţă de către profesoara ei, Anca Parghel, imediat după revoluţie. Născută în Bucureşti la 4 octombrie 1969, cântăreaţa nu a avut un traseu prea uşor de parcurs prin viaţă, însă înzestrarea cu talent sigur i-au făcut drumul mai frumos.

Încă de la o vârstă foarte fragedă, la intrarea în cea mai importantă perioadă  din viaţa ei, adolescenţa, artista a rămas orfană mai întâi de mamă, apoi de tată. Dezechilibrul emoţional trăit de vedetă au făcut să eşueze în ceea ce priveşte viaţa privată. După o relaţie ratată cu fiul cel mare al Ancăi Parghel, Ciprian Parghel, a urmat o altă relaţie fără reuşite prea mari cu Cezar Ionaşcu, ambii fiind mai tineri decât ea.

Ceea ce i-au adus alinare şi puterea de a merge mereu mai departe au fost mai întâi, copiii ei, Andrei (12 ani) şi Gloria (8 ani), dar şi faptul că a putut rezista 27 de ani în Operă. Scena a fost dintotdeauna menirea Ozanei, vedeta povesteşte că prima ei experienţă pe scenă a fost încă de la 4 ani, când dirija corul grădiniţei şi se simţea extrem de mândră de ea.

Despre acea experienţă vedeta a explicat într-un interviu interviu unica.ro că pentru ea tot ce făcea era o plăcere, nu considera că munceşte: “La 4 ani dirijam corul grăsiniţei. Eram foarte încrezută, mă simţeam şefă. La acea serbare, Moş Crăciun era Silviu Stănculescu, regretatul actor, care mi-a spus: <<Vai, ce mult ai muncit, domnişoară!>>, iar eu i-am răspuns: <<Cum adică am muncit? Ce, am spălat rufe!?>>”.

Vedeta este fericită pentru că vede că este foarte apreciată de către fanii săi, atât cei care au văzut-o pe scenă, cât şi cei de la televizor. Se simte bine când cineva îi zâmbeşte pe stradă sau îi cere să o poată atinge. Mai mult, artista primeşte mesaje de încurajare şi apreciere pe reţelele de socializare, iar asta o face să se simtă împlinită. Cu toate acestea, în acelaşi interviu unica.ro, vedeta a ţinut să spună că nu i s-a urcat la cap celebritatea şi nu profită de ea.

Întrebată care sunt cele mai mari realizări ale sale, vedeta recunoaşte că pe plan personal sunt copiii: “Ca orice mamă iubitoare spun cu mâna pe suflet că, în primul rând, copiii mei sunt cei fără de care nu aş putea trăi”, pe plan profesional vocea: „Pentru că vocea este cea care mi-a adus atâtea împliniri şi m-a ajutat să ajung unde sunt acum din punct de vedere profesional”, şi nu în ultimul rând pasiunea pentru scris: „Am în plan două proiecte, două cărţi pe care vreau să le scriu”.

Mai multe