Woody Allen vrea să facă un film cu Michelle Obama

9 octombrie 2011   Gossip

Se pare că regizorul de 75 de ani a dezvoltat o obsesie pentru Primele Doamne. După ce a invitat-o pe Carla Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, să interpreteze un rolişor în cea mai recentă peliculă a sa

Se pare că regizorul de 75 de ani a dezvoltat o obsesie pentru Primele Doamne. După ce a invitat-o pe Carla Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, să interpreteze un rolişor în cea mai recentă peliculă a sa, Midnight in Paris, acum Allen a pus ochii pe Michelle Obama.

Regizorul a specificat, totuşi, că n-ar ezita să-i propună o colaborare Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii dacă s-ar afla în aceeaşi cameră cu ea şi s-ar convinge că ar fi potrivită pentru un rol. Allen a declarat acest lucru în timpul unui show TV britanic. Nu ştim însă ce părere ar avea doamna Obama despre ideea lui Woody - fiindcă, spre deosebire de Carla Bruni, care are în spate o carieră de manechin internaţional, Michelle este de profesie avocat, absolventă a Universităţii Harvard, şi nu pare genul interesat de astfel de apariţii. În plus, acceptul Carlei de-a juca în Midnight in Paris n-a fost o mişcare neapărat inspirată, întrucât scurta sa performanţă actoricească n-a prea fost apreciată.

Foto: Reuters

Mai multe