Zoe Saldaña şi Marco Perego, nuntă în secret?

4 septembrie 2013   Gossip

Sunt împreună din mai, dar zvonuri că deja au făcut schimb de verighete fără să ştie nimeni au apărut recent, imediat după ce frumoşii iubiţi au fost văzuţi cu inele pe deget. Să fi făcut pasul cel mare? Actriţa de 35 de ani din „Avatar“

Sunt împreună din mai, dar zvonuri că deja au făcut schimb de verighete fără să ştie nimeni au apărut recent, imediat după ce frumoşii iubiţi au fost văzuţi cu inele pe deget. Să fi făcut pasul cel mare?

Actriţa de 35 de ani din „Avatar“ a fost fotografiată luni seara în Londra, purtând un frumos inel de aur cu smarald pe degetul inelar, alături de chipeşul italian cu care era la o întâlnire romantică şi care purta, de asemenea, verighetă. De aici şi până la ideea că cei doi s-au căsătorit în secret a mai fost puţin.

Cei doi au o relaţie de doar 4 luni, ceea ce ridică întrebări privind nunta lor, însă reţinerea de-a fi fotografiaţi purtând aceste accesorii au stârnit şi mai mult suspiciunile. În orice caz, frumoasa actriţă îşi ţine relaţia de cuplu cât mai ferită de ochii curioşi ai presei, în continuare.

Foto: dailymail.co.uk, wenn

Mai multe