Gwyneth Paltrow, despre Brad Pitt: ”Dacă n-ar fi fost el nu ştiu ce s-ar fi întâmplat”

4 octombrie 2018   Vedete

Odată izbucnit scandalul hărţuirii sexuale, mai multe staruri hollywoodiene au ieşit la rampă şi au povestit că au fost victimele lui Harvey Weinstein.

Gwyneth Paltrow a fost una dintre ele. Numai că, norocoasă, Gwyneth l-a avut alături pe Brad Pitt, pe atunci iubitul ei, care a apărat-o de insistenţele perversului de la Hollywood. Acum, în pragul mariajului cu Brad Falchuk, Gwyneth povesteşte că fostul ei iubit i-a sărit în ajutor când avea mai mare nevoia.

Într-un interviu acordat revistei Marie Claire, ediţia britanică, Gwyneth a povestit cu Brad Pitt i-a luat apărarea şi i-a cerut socoteală lui Harvey pentru acţiunile sale vizavi de ea. ”Îi sunt atât de recunoscătoare lui Brad, căci s-a folosit de puterea şi faima lui pentru a mă apăra, atunci când eu eram un nimeni. L-a speriat pe Harvey.”, spune actriţa.

 Tot Gwyneth spune că influenţa lui Brad a fost cea care a făcut ca Harvey să nu-şi ducă planurile la bun sfârşit. ”Dacă n-ar fi fost el, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil aş fi fost concediată sau mai ştiu eu ce. Dar, în schimb, Harvey a spus: ”OK, hai să uităm asta”. Cred că voia să-l aibă pe Brad de partea lui”, îşi aminteşte Gwyneth.

Precizăm că Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt s-au iubit între 1994 şi 1997. Ulterior, actriţa s-a căsătorit cu liderului trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii. Zilele trecute, ea a ajuns a doua oară la altar, devenind soţia producătorului american Brad Falchuk.

Mai multe