Hilary Duff a pozat goală pe coperta unei reviste celebre

11 mai 2022   Vedete

În numărul dedicat corpului, artista și l-a expus, în toată splendoarea, pentru celebra revistă Women’s Health.

Hilary este într-o formă fizică de zile mari acum, după ce a avut momente în care kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap.

În interviul acordat revistei, Duff a vorbit cu sinceritate despre importanța imaginii la Hollywood. ”

”Eu sunt mândră de corpul meu, mai ales că am adus trei copii pe lume. Am ajuns într-un punct în care mă simt împăcată cu toate schimbările prin care fizicul meu a trecut”, a mărturisit blondina.

Vedeta a dezvăluit că fotografiile sunt înfrumusețate, iar femeile nu trebuie să se simtă prost în raport cu propriul corp. ”Pe mine m-au machiat și m-au pus în cea mai favorabilă lumină.”

Desigur, toate acestea se întâmplă pentru plăcerea ochiului. Pentru estetic. S-a deformat realitatea? Sunt acum așteptările femeilor prea mari din cauză că în reviste văd doar corpuri fără de cusur?

Probabil setarea mentală ține de fiecare în parte. Hillary Duff le-a împărtășit fanilor săi pe contul de socializare și imagini cu ea mai puțin flatante.

Pentru ședința foto a acestui număr Women’s Health, actrița s-a antrenat de patru ori pe săptămână. A ridicat greutăți și a urmat circuite de forță.

Starul din “How I Met Your Father”, în vârstă de 34 de ani, a vorbit și despre dragostea sa pentru tatuaje.

Duff are peste 20 desenate pe corp, în diverse zone. Cel mai recent este unul de pe gât, unde a notat discret cuvântul ”mamă”.

”La 34 de ani, am căpătat mult respect pentru corpul meu. M-a ajutat să-mi îndeplinesc toate planurile, m-a ajutat să-mi întemeiez o familie minunată”, a mai spus Hilary Duff.

Mai multe