Horia Brenciu, confesiuni emoţionante despre părinţi şi lipsurile financiare:''Am fost o familie săracă''

12 octombrie 2020   Vedete

Horia Brenciu a avut o viaţă greu încercată. Artistul a îndurat sărăcia în copilărie şi şi-a pierdut mama atunci când avea mai multe nevoie de ea.

„Cred că puţină lume ştie lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani şi fratele meu 10. Brusc, eu şi tata am simţit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. Tata s-a ocupat cât a putut de educaţie şi el era bucătarul în casă. La Braşov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) şi cozile erau de la 2-3-4 dimineaţa, dar se mai şi stingea lumina', a spus Horia la Pro TV.

Artistul nu a vorbit până la patru ani şi jumătate.

„Eram încăpăţânat. Până la 4 ani şi jumătate eu n-am vorbit. La un moment dat, mătuşa mea m-a luat şi mi-a zis: ”Horia, vorbeşte!”. Probabil că toată liniştea din prima parte a copilăriei mele a compensat în a doua parte a copilăriei”, a explicat solistul.

“Pierderea părinţilor a fost un moment greu în viaţa mea. Nimic nu se compară cu asta. Dispariţia tatălui meu mi-a lăsat un gol imens, mai ales că nu mai eram un copil, ca în cazul plecării mamei mele. A mai fost dificilă şi perioada de acomodare, când am plecat de acasă, la 20 ani, din Brasov, dar pe-atunci aveam o mie de visuri de împlinit şi o poftă incredibilă de a descoperi un nou univers şi cred că asta m-a ajutat să “supravieţuiesc”, povestea Horia pentru OK!

Horia Brenciu şi-a găsit fericirea lângă Alice Dumitrescu.

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire’’, povesteşte artistul pentru OK!

Mai multe