HOT lady in red pe Coasta de Azur! Mihaela Rădulescu face senzaţie într-o rochie mulată şi transparentă

21 iunie 2021   Vedete

Diva şi-a etalat din nou formele perfecte, lăsându-se fotografiată senzual chiar de către partenerul său de viaţă, Felix Baumgartner.

Weekend incendiar pentru Mihaela Rădulescu! Diva stabilită la Monaco a postat câteva imagini pe contul său de Instagram, care i-au făcut pe fani să înroşească butonul „Like”. E vorba despre nişte cadre imortalizate în cele câteva zile petrecute tot pe Coasta de Azur, la Saint-Tropez, alături de fiul său, Ayan Schwartzenberg, şi de partenerul său de viaţă, Felix Baumgartner.

Ce-i drept, la cei 51 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu continuă să fie în topul celor mai fascinante românce, ea reuşind să-şi menţină un tonus de invidiat pe care şi-l afişează cu mândrie în cele mai sexy ţinute. Iar Saint-Tropez, staţiunea milionarilor de pe Riviera Franceză, a cărei faimă i se datorează din plin şi celebrului actor francez Louis de Funes, e cadrul perfect unde poţi purta asemenea outfituri.

Diva şi-a pus în bagaj două ţinute transparente, o fustă neagră şi o rochie mulată roşie, ambele din dantelă, în care Mihaela Rădulescu poate concura cot la cot cu orice manechin profesionist. De altfel, imaginile senzuale cu ea imaginând o romantică „lady in red” au fost surprinse chiar de către Felix Baumgartner, mândru de formele perfecte ale iubitei sale (vezi galeria foto de mai sus).

Weekendul trecut, Mihaela Rădulescu a avut parte şi de-o întâlnire memorabilă, cea cu soprana de origine română Delia Grace Noble, organizatoarea Balului Prinţilor şi Prinţeselor de la Monaco, pe care a avut ocazia s-o intervieveze.

        View this post on Instagram                       A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Mai multe