Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia Ioana a depus actele de divorţ la tribunal. Nu mai e cale de împăcare

3 martie 2021   Vedete

La 9 luni de la cununia religioasă, cei doi se pregătesc de despărţirea legală! Ilie Năstase e la al cincilea divorţ!

Pe data de 2 martie, Ioana Simion, soţia lui Ilie Năstase, a băgat actele de divorţ la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa. Acolo s-au căsătorit civil pe data de 25 aprilie 2019. Se pare că nu şi-a putut ierta soţul după episoadele de violenţă. Au decis să se separe legal. 

Ilie Năstase a făcut câteva declaraţii pentru click.ro: 

"Nu ştiu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiţi cu ea. Eu sunt în tren", a declarat cunoscutul tenisman. Nu e la curent cu deciziile luate de soţie? 

Ulterior, Ioana Năstase a declarat: "Am decis să divorţez, iar Ilie mi-a împărtăşit şi el dorinţa lui, numai că el nu a vrut la notar, aşa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniştit, nu pot trăi în haos, în violenţă. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a declarat Ioana Năstase pentru aceeaşi sursă. 

Al cincilea divorţ pentru Ilie Năstase

La data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi iubita sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorţul a apărut de mai multe ori în discuţie, ca soluţie la problemele lor.

Foto: Facebook

Mai multe